We Read It For You

Digital Scouting is hét centraal platform dat alle acteurs van het amateurvoetbal uit Vlaams-Brabant samenbrengt.

Digital Scouting is dé referentiewebsite voor het amateurvoetbal in Vlaams-Brabant. Met straffe sportcontent, stipte voetbalstatistieken en een ruim aanbod van wedstrijdbeelden bieden wij clubs, trainers, spelers, supporters en mediakanalen een strategische blik op elke voetbalwedstrijd.

Bijkomend ondersteunt Digital Scouting de clubs in alles wat te maken heeft met scouting en videoanalyse. Want analyseren is anticiperen ... tactisch, technisch én strategisch. Van wedstrijd opnames en montage, individuele en collectieve scouting tot videoanalyse en statistieken, Digital Scouting heeft het allemaal!

Digital Scouting heeft het allemaal!

security

SCOUTING & VIDEOANALYSE

Gepersonaliseerde Digital Scouting rapporten met bijzonder bruikbare inzichten van de offensieve en defensieve efficiëntie van spelers en ploegen.

ondemand_video

VIDEO & MONTAGE

Digital Scouting brengt uw jeugd en senioren wedstrijden haarscherp in beeld! Samenvattingen, reportages, interviews en het monteren van uw eigen opnames behoren tot de mogelijkheden.

phonelink

SOFTWARE VIDEOANALYSE

Tegenstanders een stapje voor zijn met videoanalyse. Ontdek de videoanalyse software Teamtv en monitor spelers, trainingen en wedstrijden.

build

WORKSHOPS VIDEOANALYSE

Er bestaat vandaag, nog steeds, te veel onduidelijkheid omtrent videoanalyse en dat ruimen we uit de weg aan de hand van een 'Workshop videoanalyse'. Voor jullie, clubs en trainers.

VERTROUWD DOOR CLUBS, MEDIA EN BEDRIJVEN

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x