14 juli 2020

PARTNERSHIP 'MACRON STORE TIENEN'

Voor het seizoen 2020-2021 waren we op zoek naar een partner die lokaal verankerd moest zijn, die in onze missie geloofde en die dus bereid was onze activiteiten en initiatieven voor het amateurvoetbal voor de volle 100% te steunen.

We kwamen zo terecht bij ‘Macron store Tienen’ gerund door zaakvoerder Karsten Froment, waar clubs als onder andere STVV, KVK Tienen en SC Out-Hoegaarden professioneel gediend worden, waarmee we het genoegen hebben onze nieuwe partnership te mogen aankondigen.

Naast het feit dat we volledig gekleed zullen worden door het Italiaans sportmerk reikt deze partnerschap verder dan dat.

“We volgen Digital Scouting al geruime tijd en nadat het ons haar plannen voor de toekomst uit de doeken deed waren we meteen volledig mee met het verhaal. Dat Digital Scouting maandelijks de topschutter en beste doelman in de bloemetjes zet vinden wij een prachtig initiatief en hier wilden we zeker verder aan meewerken. Zo zal volgend seizoen elke winnaar uit P1 een Macron uitrusting in ontvangst mogen nemen uit dezelfde lijn als door Digital Scouting gedragen ”, aldus Karsten Froment.

Ook goed nieuws voor P2A en P2B!

Het afgelopen jaar kregen we regelmatig berichten binnen van clubs en spelers uit P2 met de vraag of we ook voor hen iets konden doen. Dat het van begin af aan binnen onze plannen stond om ook actief te berichten over P2 mag duidelijk zijn. Alleen waren we, onder het motto ‘eerst leren stappen en dan pas gaan lopen’, vooral op zoek naar een voor ons comfortabele timing waarbij we niet moesten inboeten aan de kwaliteit van onze berichtgeving.

Wel, nu is de tijd rijp om onze actieradius uit te breiden. We gaan niet meteen alles verklappen maar de maandelijkse topschutter en doelman van de maand in P2 (A en B) mag zich vanaf volgend seizoen ook aan een leuke verrassing verwachten, eveneens dankzij onze nieuwe partner.

We wensen alle clubs, spelers, trainers en supporters een fantastisch seizoen toe!

PARTNERSHIP 'MACRON STORE TIENEN'