22 juni 2020

RENEWAL FUTSAL PROJECT AARSCHOT

Alles wordt stilletjes aan in gereedheid gebracht om volgend seizoen te knallen!
Dat we blij zijn te kunnen aankondigen dat onze partnership met Futsal Project Aarschot verlengd wordt en verder mogen meewerken aan dit fantastisch project binnen onze regio, is een understatement.
“Net zoals FP Aarschot staat Digital Scouting nooit stil. Het zoekt steeds nieuwe wegen op om te evolueren en een meerwaarde te betekenen voor haar partners. Naast het filmen van onze thuiswedstrijden en het afnemen van interviews voorziet Digital Scouting ook een plug & play oplossing voor videoanalyse waarmee het ons verder helpt met groeien en onze doelen te halen. Daarom hebben we geen seconde getwijfeld om onze samenwerking te verlengen met minimaal een seizoen.”, aldus Yannick Arnoets, Manager van FP Aarschot.

RENEWAL FUTSAL PROJECT AARSCHOT