SCOUTING & VIDEOANALYSE

INDIVIDUELE SCOUTING

Wilt u meer diepgaande spelersrapporten op basis van gebeurtenisgegevens en de analyse van hun rol en individuele taken binnen uw team? We kunnen aangepaste rapporten leveren op basis van uw wensen, ondersteund door beeldmateriaal.

Contacteer ons en vraag uw spelersrapport aan

COLLECTIEVE SCOUTING

ANALYSE EIGEN TEAM en/of TEGENSTANDER

Met onze analyses van de eigen team en/of tegenstander bieden we de technische staf van clubs bijzonder bruikbare inzichten op de speler- en teamprestaties. Dit rapport ondersteunt de teamvoorbereiding voor aankomende wedstrijden door unieke inzichten in speelstijl en patronen te bieden. Een krachtige informatiebron, ondersteund door beeldmateriaal (Samenvatting van de hoogtepunten en belangrijkste prestatiefactoren, zowel offensief als defensief - bijv: Gescoorde en tegendoelpunten, doelpogingen en opbouw).

STATISTIEKEN

Individuele of team statistieken? U wilt echt alles weten over uw eigen spelers of over een eventueel te rekruteren speler? Of wilt u liever weten wanneer een team al dan niet offensief of defensief efficiënt is? Met onze Digital Scouting rapporten op basis van statistieken krijgt u alle beschikbare informatie om zowel strategisch als tactisch de beste keuzes te maken!

Geïnteresseerd in een van de bovengenoemde rapporten? Of heeft u een specifieke vraag met betrekking tot uw scoutingsactiviteiten? Neem contact op met ons om de mogelijkheden te verkennen.

SCOUTING & VIDEOANALYSE