Voetbal sponsors

Steun je favoriete lokale voetbalclub, zet je bedrijfsnaam in de kijker en geef het imago van je onderneming een sportieve lokale boost. Maak kennis met Digital Scouting, de sponsorpartner voor voetbalclubs en bedrijven in Vlaams-Brabant.

Voetbal sponsors, een sportieve investering!

Uit passie voor de sport of uit sympathie voor de club: sponsoren in het voetbal is investeren in meer naambekendheid, meer leads en meer resultaat. Een slimme adverteermogelijkheid die uw bedrijf laat opvallen in een sportief kader! Voetbal sponsor worden? Digital Scouting brengt uw bedrijfslogo stijlvol in beeld tijdens de samenvatting van een opgenomen wedstrijd van het provinciaal voetbal van Vlaams-Brabant. Zo wordt u top-of-mind bij potentiële klanten.

Meer weten over onze sponsor en adverteer mogelijkheden?