Voetbalanalyse voor media

Voetbalnieuws heet van de naald, snel én correct? Een overzichtelijk wedstrijdverslag waardoor u als sportjournalist de juiste commentaren levert? Digital Scouting is de expert in voetbalanalyse voor het provinciaal voetbal in Vlaams-Brabant!

Voetbalanalyse met inzicht

Provinciaal voetbal beroert wekelijks heel wat sportieve harten. Ook in uw sportkatern, nieuwsfeed of sportprogramma! Als journalist, redacteur of lokale zender op zoek naar betrouwbare voetbalstatistieken? Digital Scouting registreert elke beweging, analyseert tot in de puntjes en communiceert de statistieken vlot naar uw nieuwsdienst. Een voetbalanalyse waarmee u zicht krijgt op terugkerende patronen van individuele spelers en clubs. Het ideale voorzetje naar topcontent voor uw mediakanaal!

Voetbalanalyse voor uw krant, zender of website?