20 februari 2020

Open vragen, duidelijke antwoorden! Digital Scouting sprak met Andries Vanhoof (Voorzitter Sporting Kampenhout - P1)

Andries Vanhoof, die een verleden heeft als jeugdspeler van SK Kampenhout tussen 1986 en 1998, moest na veel omzwervingen en door herhaaldelijk blessureleed uiteindelijk zijn voetbalcarrière te vroeg afsluiten in 2002 bij SK Kampelaar, waar hij doelman was.

Nadien ging hij aan de slag als keeperstrainer bij hetzelfde SK Kampelaar waar hij uiteindelijk in 2012 toetrad tot het bestuur om in 2014 voorzitter van de club te worden.

Vanuit die functie stond hij mee aan de wieg van de fusie tussen Kampelaar en Kampenhout en dus de geboorte van Sporting Kampenhout, waar hij sinds 2017 voorzitter is.

Digital Scouting: Andries, welke analyse hebben jullie gemaakt nadat de club vorig seizoen degradeerde uit 3de Amateur en wat zijn hieromtrent de belangrijkste actiepunten die jullie toegepast hebben naar dit seizoen toe?

Andries Vanhoof: In eerste instantie was het bij de opstart van Sporting Kampenhout niet meteen de bedoeling om ons 1ste seizoen in Nationale te spelen. Wij wilden in 1ste instantie een stabiele 1ste Provincialer zijn. De onverwachte titel van KSK Kampenhout in haar laatste seizoen heeft er echter voor gezorgd dat we meteen aan de slag konden in de nationale reeksen. Op vlak van infrastructuur waren we daar wel klaar voor, echter structureel kwam deze promotie misschien wat snel. We wisten dus dat we vroeg of laat rekening moesten houden met een mogelijke degradatie. Desalniettemin, kwam deze vorig seizoen hard aan. Moest dit tijdens ons eerste seizoen het geval geweest zijn, had dit wat makkelijker verteerbaar geweest.

De voornaamste les die we hieruit getrokken hebben, was dat onze kern vorig seizoen niet meteen uitgebalanceerd was. Door een groot aantal vertrekkers en spelers die hun carrière stopten, moesten we een zo goed als nieuwe ploeg op de mat brengen. Een ploeg die bulkte van individueel talent maar nog niet genoeg op elkaar ingespeeld was om een rustig seizoen te beleven. Neem daarbij dan nog de dosis pech die we gekend hebben in de maanden februari en maart waardoor we in een zeer moeilijke situatie terechtgekomen waren. Dat we bijvoorbeeld - nota bene op mijn verjaardag - compleet onterecht gingen verliezen op Melsele (gemiste kansen, onterecht afgekeurde doelpunten,…) en de week nadien opnieuw op zeer dubieuze manier het onderspit moesten delven tegen favoriet Wetteren, was een klap die onze jonge groep, eigenlijk nooit te boven is gekomen.

De degradatie was dus wel een tegenslag maar heeft ons tot vandaag totaal niet uit balans gebracht. We wisten, en weten dat vandaag nog altijd, dat we structureel op de juiste weg zijn.

Digital Scouting: Er wordt in de wandelgangen gesuggereerd dat Kampenhout niet de ambitie had om bij aanvang van het seizoen al voor de titel te gaan. Hebben jullie ondertussen de ambities bijgesteld of hebben jullie eerder een twee-jaren plan wat dat betreft? 

Andries Vanhoof: Het is logisch dat, wanneer je zakt maar de kern toch zo goed als samen weet te houden en op sommige posities gevoelig versterkt, je door buitenstaanders meteen als titelkandidaat gebombardeerd wordt. Wij proberen echter steeds het hoofd koel te houden. Niets moet, alles mag maar het voornaamste is voor ons, de gezondheid van de club. In dat opzicht, en dat verbaast misschien, willen wij eerst en vooral gewoon eens een rustig seizoen doormaken in de linker kolom.

Ook op mijn nieuwjaarstoespraak heb ik nog eens herhaald dat voor ons nog steeds niets moet. De supporters zijn tevreden, onze eigen jeugd stroomt meer en meer door naar de A-kern, onze jeugdwerking draait op volle toeren, ons sponsoraantal groeit… Anderzijds moeten we er niet flauw over doen, dat als je al vanaf speeldag 1 bijna onafgebroken aan de leiding staat, het uiteraard niet prettig zou zijn, moesten we uiteindelijk met lege handen achterblijven. Maar moest dat toch het geval zijn, is dat geen reden tot paniek en kunnen we nog steeds terugkijken op een meer dan geslaagde campagne.

Als we bekijken met welk budget wij werken, in vergelijking met vele andere clubs uit onze reeks, is het eigenlijk een mirakel dat we reeds zolang meedraaien aan de kop van het klassement. Een mirakel waar we als bestuur en club zeer fier op zijn!

Digital Scouting: Tijdens de winterstop kondigden jullie aan dat David Pannis als T1 zal stoppen op het einde van het seizoen. Wij dachten toen, eerlijk gezegd, dat dit voor een mogelijke decompressie zou kunnen zorgen binnen de groep en dat alles mogelijks aan diggelen zou vallen … ondertussen weten we dat niets minder waar is. Maar toch, in welke mate hebben jullie, als bestuur, hier toen rekening mee gehouden? 

Andries Vanhoof: Dat David na dit seizoen zou stoppen was eigenlijk, voor aanvang van deze campagne, een zo goed als uitgemaakte zaak. David is vorig seizoen in moeilijke omstandigheden aan het roer gekomen bij de A-kern. Hij heeft die job meer dan behoorlijk uitgevoerd en ondanks de degradatie, hadden we met z’n allen het gevoel dat de spelers zijn verhaal oppikten. Om de rust en continuïteit binnen de A-kern te behouden, zou het dan ook zeer dom zijn geweest om dit seizoen met een andere trainer te starten.
Echter, op lange termijn heeft David met zijn sportief netwerk een belangrijke rol te spelen binnen de club en daarom waren we afgelopen zomer al zo goed als eens over het feit dat we naar volgend seizoen toe, een volgende fase zouden ingaan met een nieuwe T1 en met een belangrijke rol voor David in het bestuur, dit met het oog op de verdere uitbouw van de club.
Er was inderdaad misschien een risico aan verbonden om dit nieuws al op kerstavond te brengen. Anderzijds, we beschikken over een kern die bestaat uit echte clubspelers, ook al spelen de meesten nog maar 1 of 2 seizoenen bij Sporting. Die gasten willen echt vooruit met de club en geloven rotsvast in het meerjarenplan dat we vooropgesteld hebben. Bovendien gunnen zij hun trainer ook het succes en willen ze zo hoog mogelijk eindigen om hem met opgeheven hoofd het trainerschap te laten overdragen. We hebben dus ook nooit echt stil gestaan bij het feit dat dit een risico zou zijn.
Feit dat we amper een week later al konden uitpakken met Denis Dessaer als opvolger, heeft uiteraard ook geholpen, natuurlijk. Daarbij wil ik ook het belang van onze ganse sportieve cel eigenlijk in de kijker zetten. Assistenten Ad Stevens, Christophe Tack, Jonas Degraeve maar ook Wesley Moreels en Bart Thielemans spelen een belangrijke rol in het sportieve succes. Deze blijven tot nader order allemaal op post, wat opnieuw onderstreept hoe belangrijk continuïteit binnen onze club is.

(Lees verder onder de foto)

Digital Scouting: In alles wat Kampenhout doet en onderneemt, zowel op als naast het veld, voelen we dat jullie verdomd goed weten waar jullie mee bezig zijn. Wat kan je ons vertellen over jullie werkwijze?

Andries Vanhoof: Eerst en vooral bedankt voor het compliment. Wij denken inderdaad dat we goed bezig zijn en het feit dat jullie dit vaststellen en dat spelers graag hun verblijf bij ons verlengen of een overstap naar Sporting Kampenhout maken, bevestigt dit gevoel.

Bij de start in 2017 was het voor ons in eerste instantie belangrijk om van Sporting Kampenhout op alle vlakken een gezonde club te maken. We zijn er nog niet maar voelen wel dat we op de goeie weg zijn. Hierbij speelt vooral de verankering in eigen gemeente en regio een grote rol. Mede door de budgettaire beperkingen, zijn we genoodzaakt om te werken met jonge talenten uit de regio, aangevuld met enkele ervaren pionnen. Zo kom je automatisch tot een mix waarin een groot deel van de supporters maar ook jeugdspelers, sponsors, vrijwilligers,… zichzelf kunnen herkennen.

Voor ons is een uitgebalanceerde jeugdwerking een heel belangrijk gegeven. Wij durven stellen dat we nu reeds 3 seizoenen op rij meer geld uitgeven aan onze jeugdopleiding dan aan de A-kern. En zo hoort het ook! Het verleden heeft voldoende aangetoond - en dat zien we vandaag nog steeds bij andere clubs op verschillende niveaus - dat de tijden van één mecenas die de club overeind houdt, verleden tijd is. Zotte bedragen om een kern bijeen te kopen, kalven overal af en op langere termijn zullen alle clubs hopelijk terugvallen op hun eigen investeringen en dat is de jeugd!

We zijn niet naïef en beseffen maar al te goed dat een eigen jeugdspeler opleiden tot het niveau van 1ste provinciale, 3de of 2de nationale, niet evident is. Maar toch willen wij stap voor stap die richting uitgaan. Voor volgend seizoen hebben we ondertussen al 5 jeugdspelers in de kern opgenomen en ook in de verdere toekomst, zitten er in onze verschillende jeugdploegen wat talentvolle jongens waarmee we op termijn hopelijk naar de oorlog kunnen.

Digital Scouting: Ook in jullie transferbeleid zien we zeer gerichte inkomende transfers, en dit terwijl het team dit jaar al enorm stevig is. Dat het in P1 of 3de Amateur zal zijn, het plan lijkt al klaar. 

Andries Vanhoof: Het klopt inderdaad dat het op vlak van samenstelling van de kern, niet veel uitmaakt of we nu in P1 of 3de amateur spelen volgend seizoen. Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze kern in beide reeksen geen mal figuur zullen slaan en de spelers én onze supporters het nodige voetbalplezier zullen kunnen bezorgen.

Digital Scouting: Zondag wordt de topper tegen Rhodienne-De Hoek gespeeld. Hoe wordt hier naar uitgekeken binnen de club en hoe zorgen jullie dat hieromtrent de kalmte wordt bewaard? 

Andries Vanhoof: Dat komende zondag een belangrijke wedstrijd is, daar zijn we het allemaal over eens. Of deze wedstrijd de competitie in een beslissende plooi zal leggen, daar ben ik niet van overtuigd. Zelfs moesten we winnen, er resten ons na zondag nog steeds 8 wedstrijden en niet van de makkelijkste. Er zitten een paar middenmoters tussen die niets meer te verliezen hebben en bevrijd tegen ons hun spel kunnen spelen. En de allerlaatste speeldag moeten we het nog opnemen tegen Diest.
M.a.w. er staan ons, met de match tegen Rhodienne-De Hoek inbegrepen, nog 9 finales te wachten en dan komt het erop aan om het hoofd koel te houden. Hoe doen we dit? Vooral door de spelers vanuit het bestuur, met rust te laten en hun ding te laten doen. Ik ben sowieso al niet de man van de speeches in de kleedkamer en ik vind het nu ook niet meteen nodig om voor een wedstrijd wat peptalk te gaan verkopen. Onze jongens zijn meer dan gemotiveerd om elke wedstrijd te winnen en onze staff is mondig genoeg om hen, als dat al nodig moest zijn, op te laden voor de wedstrijd.
Maar vooral, nogmaals, niets moet en dat beseffen ze maar al te goed.

Digital Scouting: Wij dromen stiekem van de titel ontknoping op de laatste speeldag, u toch ook?

Andries Vanhoof: Dit is een zeer leuke vraag, die ik mezelf ook herhaaldelijk stel. Puur emotioneel en qua beleving, zou het inderdaad top zijn, moesten we ons op 3 mei voor eigen publiek tot kampioen kunnen kronen. Ook financieel zou dit een opsteker zijn, gezien je dan zo goed als zeker in een vol huis voetbalt. Anderzijds, als we de titel vroeger kunnen pakken, gaan we dit zeker doen. Al was het maar voor mijn eigen gezondheid :)

Digital Scouting: Wat er ook gebeurt, wij wensen u en de club heel veel succes! Bedankt voor dit aangename gesprek, Andries. Tot zondag!

Open vragen, duidelijke antwoorden! Digital Scouting sprak met Andries Vanhoof (Voorzitter Sporting Kampenhout - P1)

EK 2020 / De 11 doelpunten van Italië onder de loep

Straks staat de halve finale tussen Italië en Spanje op de planning. Reden genoeg voor en Digital Scouting analyse van de tot nu toe 11 gescoorde doelpunten van de Squadra Azzura!

6 juli 2021

Lees meer

EK 2020: Denemarken - België: Hoe de Denen Maehle en Wass België hebben pijn gedaan

België is goed weggekomen en heeft zelfs afgezien tegen Denemarken... hoe dat komt kom je in dit artikel te weten.

18 juni 2021

Lees meer

EK 2020 / Turkije - Italië: Het spel van de Italianen in balbezit

Turkije - dat bekend staat als een sterke machine - en Italië - dat op revanche aast na hun afwezigheid op het WK 2018 -stonden in de belangstelling voor deze openingswedstrijd van het EK 2020. Na de overwinning van de Italianen gingen we hun spel in balbezit analyseren.

12 juni 2021

Lees meer

EK 2020 / Wie wordt deze zomer dé Digital Scouting voetbalkenner van het EK?

Nog exact één maand nagelbijten en het EK voetbal mag eindelijk van start gaan! In samenwerking met onze partners starten we vanaf vandaag met onze eigen EK-Digital Scouting competitie en is het tijd om jouw pronostiek in te vullen en kans te maken op leuke prijzen. C'est parti!

11 mei 2021

Lees meer

P1 / CONTAINER CUP - OHR Huldenberg

OHR T1 - Steven Peeters - aan het woord omtrent het aanbieden van alternatieven aan zijn spelers in tijden van Corona.

12 februari 2021

Lees meer

Digital Scouting Magazine - Limited Edition

We droomden er al lang van, maar dromen is niet genoeg. Deze keer hebben we het gewoon gedaan, we zijn gesprongen, uit onze comfortzone gekomen en het magazine dat u op het punt staat te lezen is er het resultaat van.

27 november 2020

Lees meer

P1 / Zeno Vanhoyland (KHO Bierbeek): Doelman van de maand september

25 oktober 2020

Lees meer

P1 / Nico Van Roost nieuwe T1 SC Aarschot

Na enkele gesprekken tussen SC Aarschot en Nico Van Roost werd beslist om terug samen in zee te gaan!

25 oktober 2020

Lees meer

P1 / Steve Desaegher (VK Liedekerke): Topschutter van de maand september

Met elk 3 doelpunten tussen speeldag 2 en 4 waren ze nog met 4 in de running om tot Topschutter van de maand verkozen te worden via onze Facebook pagina. Uiteindelijk was het Steve Desaegher (VK Liedekerke) die met de prijzen ging lopen!

25 oktober 2020

Lees meer

P2A / Peter Heremans (KFC Baal): Topschutter van de maand september

In P2A staat ervaren rots Peter Heremans (KFC Baal) autoritair aan de kop van het klassement der doelschutters en dat levert hem de titel van Topschutter van de maand september in P2A!

24 oktober 2020

Lees meer

BOKA United: Open brief na Corona besmetting VK Linden

Als vervolg op de vermeende Corona besmettingen van spelers van VK Linden op BOKA United (P1) kregen we deze open brief van het bestuur van BOKA als reactie op de heisa van de afgelopen dagen.

21 oktober 2020

Lees meer

P2A / Bjarne Vandervoort (ERC Hoeilaart): Doelman de van de maand september

Met wat vertraging werden de 3 eerste speeldagen afgewerkt in 2de Provinciale A en weten we nu dus wie de titel van doelman van de maand achter zijn naam mag schrijven.

13 oktober 2020

Lees meer

Jorne Vanderstappen (VC Bertem-Leefdaal): 6 invalbeurten, 5 doelpunten

Bekijk hier de 5 doelpunten van 'supersub' Jorne Vanderstappen uit zijn laatste 6 invalbeurten (sinds 05/09/20)

5 oktober 2020

Lees meer

P2B / Romain Gabrielli (Euro.90 Kraainem): Topschutter van de maand september

Met 4 doelpunten kroont Romain Gabrielli zich tot topschutter van de maand september in P2B

1 oktober 2020

Lees meer

Open vragen, duidelijke antwoorden! Viki De Cremer (Scheidsrechter)

Mea culpa! Dat we te weinig aandacht schenken aan onze scheidsrechters staat als een paal boven water en het is dus hoog tijd om hier verandering in te brengen. Onder het motto ‘Ladies first!’ gingen we voor onze rubriek ‘Open vragen, duidelijke antwoorden!’ op zoek naar Viki De Cremer. Here we go!

30 september 2020

Lees meer

P2B / Ken Matton (KHO Huizingen): Doelman van de maand september!

Na 3 speeldagen kennen we de doelman van de maand in P2B!

29 september 2020

Lees meer

Steven Verleysen (VK Liedekerke) : Meest opvallende acties

Bekijk hier de meest opvallende acties van VK Liedekerke speler, Steven Verleysen, in de wedstrijd tegen KFC Borght-Humbeek.

28 september 2020

Lees meer

VC Bertem-Leefdaal: Doelkans uit ondertalsituatie 2 v 5(+K)

Een beeldanalyse dat aantoont hoe VC Bertem-Leefdaal uit een 2 v 5 ondertalsituatie dankzij een slimme loopactie van aanvaller Piret vanuit de omschakeling alsnog tot een doelkans komt.

24 september 2020

Lees meer

Gunter Magits: "Niet mijn karakter om excuses in te roepen!"

Gunter Magits, T1 - VC Bertem-Leefdaal, blikt terug op de nederlaag van vorige zondag maar kijkt vooral strijdvaardig vooruit op wat nog moet komen!

22 september 2020

Lees meer

Yves Desard (T1 - VC Houtem-Oplinter) over het behaalde punt tegen OHR Huldenberg

Lees hier de terugblik van coach Yves Desard op de wedstrijd tussen VC Houtem-Oplinter en OHR Huldenberg

20 september 2020

Lees meer

KHO Bierbeek vs Boka United: De kijk van Boka coach Chris De Backer

Lees hier de analyse van de wedstrijd van T1 Chris De Backer, coach van Boka United.

20 september 2020

Lees meer

Engelen (OHR) vs Likau (KSC Grimbergen)

Bekijk hier de meest opvallende ontmoetingen van beide heren uit de eerste helft van de wedstrijd tussen OHR Huldenberg en KSC Grimbergen.

17 september 2020

Lees meer

Open vragen, duidelijke antwoorden! Thomas Rypens (Aanvoerder KCVV Elewijt - P2)

Aan de vooravond van de start van de competitie gingen we in gesprek met de centrale verdediger en aanvoerder van 'de plezantste compagnie', voor onze rubriek 'Open vragen, duidelijke antwoorden!'.

10 september 2020

Lees meer

Beloften OHL: Opbouw met 'New Back'

Bekijk hier de tactische analyse van de opbouw van de beloften van OHL door middel van het 'New Back' principe.

4 september 2020

Lees meer

"Goed starten belangrijker dan ooit!"

In de aanloop naar de start van de heenronde vinden we het opportuun om even terug in de tijd te komen, namelijk 24 juni, toen de basisregels voor komend(e) seizoen(en?) bepaald werden voor het amateurvoetbal.

14 augustus 2020

Lees meer

"Het is wachten op witte rook vanuit Voetbal Vlaanderen"

Nadat er beslist werd alle wedstrijden tot en met 25 augustus te annuleren is het nu wachten op de volgende zet van Voetbal Vlaanderen. Wij geven alvast een voorzet.

7 augustus 2020

Lees meer

Dieter Van Dionant: "Bewust voor gekozen het taboe te doorprikken"

Nadat Rhodienne-De Hoek bekend maakte te maken te hebben met een Corona geval, worden morgen alle activiteiten op de club hervat. We belden met T1 Dieter Van Dionant om hier meer over te weten.

2 augustus 2020

Lees meer

MyPitch interviewt Digital Scouting: Vooruitblik op Brabantse P1

Aan de hand van een door My Pitch genomen interview waarin ons werd gevraagd de hoogste Brabantse provinciale reeks door te lichten, blikken we vooruit naar een periode waarin voetbal terug een feest zal zijn.

1 augustus 2020

Lees meer

Mini-reportage: OHR Huldenberg op stage in Brugge

OHR Huldenberg was dit weekend op stage in Brugge. Wij volgden het team en maakten er deze mini-reportage van.

26 juli 2020

Lees meer

Interview: Mario Cassimon (T1 - KHO Bierbeek)

Een interview met Mario Cassimon (T1 - KHO Bierbeek) over o.a. de ambitie van de club, de stilstaande fases in B- en hoe het gesteld is met een aantal jongens die vorig seizoen zware blessures opliepen

21 juli 2020

Lees meer

Interview: Gunter Magits (T1 - VC Bertem-Leefdaal)

Een interview met Gunter Magits (T1 - VC Bertem-Leefdaal) over de o.a. de eerste training van het nieuwe seizoen en de ambities van club.

16 juli 2020

Lees meer

Seizoen 2020-2021 - Kalender Voorbereiding - P1 Vlaams-Brabant

De voorbereiding van de P1 clubs uit Vlaams-Brabant in een notendop!

10 juli 2020

Lees meer

Interview: Steven Peeters (T1 - OHR Huldenberg)

Een interview met Steven Peeters (T1 - OHR Huldenberg) over de fysieke testen en de transfer van Vincent Vergauwen van KFC Diest naar OHR Huldenberg.

26 juni 2020

Lees meer

Open vragen, duidelijke antwoorden! Gunter Magits (Coach van het jaar - VC Bertem-Leefdaal / P1)

Open vragen, duidelijke antwoorden! Digital Scouting sprak met de coach van het jaar, Gunter Magits.

8 april 2020

Lees meer

D.S. Tactics: Ingestudeerde vrije trap

Een 'onderonsje' tussen Assalhi en Van Belle waarbij Sporting Kampenhout een ingestudeerde vrije trap bijna perfect uitspeelt door de individuele mandekking van KFC Meise om te zeilen.

19 maart 2020

Lees meer

P1 / Speeldag 21: Voorbeschouwing KFC RHODIENNE-DE HOEK vs SPORTING KAMPENHOUT

Lees hier onze voorbeschouwing van de wedstrijd tussen KFC Rhodienne-De Hoek en Sporting Kampenhout

18 februari 2020

Lees meer

P1 / KV WOLUWE-ZAVENTEM maakt nieuwe T1 bekend

Lees hier het interview van de kersverse nieuwe T1 van KV Woluwe-Zaventem: Hayk Milkon

3 januari 2020

Lees meer

P1 / Speeldag 15: Voorbeschouwing KFC DIEST - SPORTING KAMPENHOUT

Lees hier onze voorbeschouwing van de wedstrijd tussen KFC Diest en Sporting Kampenhout

10 december 2019

Lees meer

Open vragen, duidelijke antwoorden! Ives Cordier (Nieuwe T1 - VK Liedekerke)

Digital Scouting sprak met de kersverse T1 van VK Liedekerke, Ives Cordier.

3 november 2019

Lees meer

P1 / Speeldag 9: Voorbeschouwing OHR HULDENBERG vs KFC RHODIENNE-DE HOEK

Lees hier onze voorbeschouwing van de wedstrijd

25 oktober 2019

Lees meer

P1 / Speeldag 5: Voorbeschouwing SC Aarschot vs VK Liedekerke

Lees hier onze voorbeschouwing van de wedstrijd

27 september 2019

Lees meer

P1 / Speeldag 4: Voorbeschouwing HO Bierbeek vs Sporting Kampenhout

Lees hier onze voorbeschouwing van de wedstrijd

21 september 2019

Lees meer

P1 / Speeldag 3: Voorbeschouwing OHR Huldenberg vs KFC Diest

Lees hier onze voorbeschouwing van de wedstrijd

14 september 2019

Lees meer

Interview Steven Peeters (T1 - OHR Huldenberg - P1) - Stage Maastricht

T1 Steven Peeters aan het woord tijdens de stage van OHR Huldenberg (P1) in Maastricht.

27 juli 2019

Lees meer

Open vragen, duidelijke antwoorden! Jeroen Winderickx (T1 - VK Liedekerke - P1)

Digital Scouting sprak met Jeroen Winderickx (T1 - VK Liedekerke - P1)

24 juli 2019

Lees meer

Open vragen, duidelijke antwoorden! Stef Feyaerts (T1 - Stormvogels Haasrode - P2)

Digital Scouting sprak met Stef Feyaerts (T1 - Stormvogels Haasrode)

23 juli 2019

Lees meer

Open vragen, duidelijke antwoorden! Siegi Hendrickx (Sportief Verantwoordelijk - SCOH - P1)

Digital Scouting sprak met Siegi Hendrickx (Sportief Verantwoordelijke - SC Out-Hoegaarden)

13 juli 2019

Lees meer

Het project van Nico Van Roost & Kurt Nys bij KOSC Wijgmaal (T1 - KOSC Wijgmaal - U23)

Naar aanleiding van het nieuwe seizoen komt u met dit artikel meer te weten over de samenwerking en nieuwe uitdaging van beide heren.

12 juli 2019

Lees meer

Open vragen, duidelijke antwoorden! Wilfried Vander Haegen (Videoanalist - OHR Huldenberg - P1)

Digital Scouting sprak met Wilfried Vander Haegen (Videoanalist - OHR Huldenberg - P1)

3 juli 2019

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x