24 juli 2019

Open vragen, duidelijke antwoorden! Jeroen Winderickx (T1 - VK Liedekerke - P1)

Digital Scouting: Jeroen, eerst graag even terugblikken op vorig seizoen, het team en de beleving.

Jeroen Winderickx: De verwachtingen waren hooggespannen nadat we het seizoen ervoor afsloten met eindronde. Als onze kern compleet was geweest hadden we wellicht kunnen mee strijden voor de hoofdvogel, maar doordat kleppers als Ives Cordier, Youcef Kazi en Saed Menebhi zelden aan spelen toe kwamen werd het uiteindelijk nog een moeilijk seizoensbegin. We zijn dan oplossingen moeten gaan zoeken en sommige onervaren spelers zijn opgestaan, ik denk maar aan Jente Van Rossem, Gabriël Alves en Djanni Kundi. Als bij wonder gingen we de winterstop in met amper 4 punten achterstand op leider Diest. Achteraf bekeken denk ik dat de top 5 van de rangschikking een juiste weergave is van de krachtsverhoudingen in de reeks. Wij hadden niet de middelen om onze voet naast Diest of Linden te zetten, maar haalden er denk ik het maximum uit en mogen heel fier zijn op de derde plaats met onze middelen. Dat we een seizoen kenden in stijgende lijn is een samenloop van omstandigheden: Tactische keuzes die op de juiste momenten goed uitdraaiden, jonge onervaren spelers die niveau halen, frisheid naar het einde van het seizoen toe, steun van de supporters, etc… Doordat we heel regelmatig punten zijn blijven pakken, resulteerde dit min of meer onverwacht nog in een topwedstrijd op de laatste speeldag met een ticket voor de eindronde als inzet. Als je dat ticket dan ook pakt in de laatste minuut van de competitie, en tegen een ploeg als Bierbeek, dan geeft dat uiteraard mentaal een enorme voldoening.

Digital Scouting: Wat de beslissende wedstrijd tegen Bierbeek betreft, kan je nu wat meer prijsgeven over hoe deze wedstrijd tactisch aangepakt werd? 

Jeroen Winderickx: We hadden de weken ervoor heel frequent tactisch getraind in balbezit en ik wist dat de ploeg in balbezit genoeg oplossingen had om een aantal problemen te kunnen oplossen. Daar lag in de wedstrijdvoorbereiding minder de focus. De focus lag meer op een goeie analyse van Bierbeek en hun gevaarlijkste patronen. Voetbal is vanaf een bepaald niveau voor een groot gedeelte statistiek, en als je uit 5 wedstrijden 30 identieke looplijnen haalt van de gevaarlijkste spits van de reeks, dan moet je hiermee uiteraard aan de slag. Dat Wout Bache zeer snel is en graag profiteert van ruimte in de rug van de verdediging weet iedereen. Wat mij echter interesseerde is hoe die ballen bij hem geraakten. Bleek uit analyse dat 80% van de ballen die uiteindelijk terecht kwamen bij Bache ofwel vertrokken bij RCV Michiel Devyver of CDM Jeroen Van Tricht. We hebben dan een medium tot laag blok opgesteld om de ruimte in de rug van onze verdediging te beperken. Qua individuele opdrachten hebben we Simon Verhavert intensief druk laten zetten op Michiel Devyver. We kozen er ook voor om LCV Vande Cauter aan de bal te laten en Steve Desaegher druk te laten zetten op Jeroen Van Tricht. Dit draaide heel goed uit, want Bierbeek creëerde geen kansen. De ruimte achter onze verdediging bleef beperkt, Bache geraakte niet in de rug van onze verdediging in de eerste helft en wij controleerden de wedstrijd.
Bij de rust stonden we 1-0 voor. Bierbeek kwam met de rust in zicht combinerend beter opzetten, vooral vanop rechts via RB Balis. Hij kwam steeds vrij door de nieuwe back die Van Tricht maakte. Tijdens de rust hebben we enkel de blokvorming bij die fase wat bijgestuurd zodat Balis niet langer diagonaal kon inspelen.

Na de rust leiden we knullig balverlies en staan minstens 2 mensen van ons uit positie in die fase. Goeie omschakeling van Bierbeek, waar Van Tricht in een ietwat ongewone positie in balbezit komt op de linkerflank en Bache goed lanceert. Ironisch genoeg op de manier waarop we het liefst niet zagen gebeuren. Bache zette in 1 tijd voor met links en invaller Vanderputte werkte beheerst af. Bierbeek op dat moment terug in de eindronde en met een dubbele wissel bracht ik voetballend vermogen in de ploeg met Kazi en Alves. Bierbeek moest achteruit en iedereen voelde dat er nog iets mogelijk was. Hoe raar het ook klinkt, maar we hadden op de bank nooit het gevoel te gaan falen. En de perfect uitgespeelde kans kwam er dan ook in de 85e minuut. Verhavert kon de kroon zetten op een dijk van een wedstrijd maar kopte op de lat. Op dat moment dacht iedereen uiteraard dat het over was. Zo een kansen krijg je tegen Bierbeek geen 2 keer in een wedstrijd, laat staan 2 keer in 5 minuten. En toen kwam Djanni Kundi in de wedstrijd. Een afvallende bal komt in de voeten van Verhavert, die mee geeft aan De Kegel die een voorzet aflevert waar eigenlijk niemand in geloofde. Bij Bierbeek laten ze onbegrijpelijk Kundi helemaal alleen voor doel en hij kan simpel binnen leggen. 2-1 in de 93e minuut, derde plaats en tweede opeenvolgende eindronde voor VKL. Crazy, als je ziet welk parcours we hadden afgelegd dat seizoen en een geweldige ontlading voor spelers en supporters. Fantastische wedstrijd qua beleving!

Digital Scouting: Hoe gericht heeft VK Liedekerke zich versterkt voor het nieuwe seizoen?

Jeroen Winderickx: Met het voetbalpensioen van Ives Cordier moesten we op zoek naar iemand die een laatste en voorlaatste pass in de voeten heeft, en bij voorkeur ook een goeie vrije trap heeft. Ribeiro past perfect in dat plaatje, alleen is hij wellicht nog aanvallender ingesteld en kan hij zelfs als tweede spits spelen. Zijn creativiteit en vista, moeten ons in principe toe laten om andere accenten te leggen in ons spel en ook andere systemen te spelen.

Rosseels maakte indruk tegen ons op de flanken in een K-3-4-3 bij Diest. Toen we hoorden dat Aaron verhuisde naar onze regio, hebben we niet getwijfeld. Rosseels is een polyvalente speler die met een heel goeie screening het spel leest en daaruit zijn voordeel haalt.

Alexis Joly kon voor evenwicht en concurrentie zorgen achterin, maar staat jammer genoeg nog tot nieuwjaar aan de kant met een kruisbandblessure.

Olivier De Boeck komt over van KAC Dendermonde en stond in veel scoutingsboekjes in het Oost-Vlaamse. Ik volg Olivier al enkele jaren, maar door impuls van sportief manager Ives Cordier, is het toch gelukt om hem te halen. Olivier is een middenvelder met grote motor die vooral opvalt door een hele goeie halflange pass. Hij doet veel meters en is iemand die voor stabiliteit en rust zou moeten kunnen zorgen.

Malewo haalden we bij Dilbeek. Hij is een imposante speler met snelheid, body en werkkracht. Zijn profiel leunt hopelijk dicht aan bij dat van de naar Borchtlombeek vertrokken Simon Verhavert.

Op het einde van een seizoen heb je altijd een resem testers en Anis Ajari kon me vrijwel onmiddellijk bekoren. Een jongen met 4 longen zo blijkt uit de fysieke testen, die technisch heel sterk is en over een heel goeie mentaliteit beschikt.

Uit de B-kern haalden we ook Tomas Boschmans (doelman) en Marwanne Bouallou. Bouallou is een technisch vaardige speler die de juiste stappen heeft gezet de laatste jaren en dit jaar ervaring moet opdoen bij ons eerste elftal om nog vooruitgang te boeken. Als hij met de juiste mentaliteit traint kunnen we hem hopelijk kansen geven.

Als doublure voor doelman Dieter Van Zeebroeck haalden we de betrouwbare Tomas Van Herreweghe van Ninove.

Digital Scouting: Op welke manier periodiseer je de voorbereiding en hoe zorg je dat je spelers de nodige fysieke prikkels krijgen met een minimum aan risico op kwetsuren?

Jeroen Winderickx: Ik periodiseer in functie van het voetbal dat ik wil spelen. Op het einde van de voorbereiding willen we een aantal tactische zaken beheersen. Per spelsysteem heb ik een playbook. Dit vormt de leidraad en ook het einddoel. Niet alle zaken daarin zijn trainbaar vanaf dag 1 uiteraard omdat ze te veel risico op blessure zouden kunnen geven. Ik bekijk dus in de playbooks welke zaken trainbaar zijn binnen een fysisch verantwoorde planning. Een fysisch verantwoorde planning is voor mij een progressieve opbouw van herstelcapaciteit naar herstelvermogen en van explosieve capaciteit, naar explosief vermogen. Grosso modo ligt de nadruk gedurende 2/3 van de voorbereiding op capaciteit en 1/3 op vermogen, of dan nu gaat over uithouding of explosiviteit, dat blijft hetzelfde. Alles gebeurt maximaal met bal, al is het soms beter om sommige zaken “dry” te trainen zonder bal. Bij opstapelingen van belastingen is het soms beter om na een training met bal te zeggen: “Stop we gaan nog een half uur bijlopen op de Finse piste”. Zeker de eerste weken doen we dit frequent, om het lichaam niet al te veel voetbal specifiek te gaan belasten. Idem voor combinaties kracht-wendbaarheid-coördinatie-snelheid. Dat soort oefeningen doe ik meestal “dry” tussen de voetbalvormen door. Op die manier kan extra aandacht besteed worden aan een correcte opbouw (in belasting) en een correcte technische uitvoering.

De fysieke prikkels leggen we op basis van het principe van supercompensatie. Hierbij dien je natuurlijk wel te weten wat overload is. Zonder overload, immers ook geen supercompensatie. Het bepalen van een goeie overload gebeurt enerzijds op basis van ervaring en indrukken tijdens de training zelf. Anderzijds zal ik van mijn trainingen ook proberen om de load op voorhand te bepalen. Ik doe dit op basis van het principe van de heart beat load. Daarbij vermenigvuldig je de duur die je besteedt in een bepaalde hartslagzone met een factor. Zo staan bvb 10min training in zone 4 voor een load van 40 (4 x 40). Op die manier kan je een getal plakken op de load van een training, al zal dit in realiteit natuurlijk variëren van speler tot speler. Doel is uiteraard om de load tijdens het seizoen te laten toenemen.

Qua preventie schenken we veel aandacht aan rug-bekkenstabilisatie en ketenversterking. Ook de hartslagmonitoring moet voorkomen dat spelers een te hoge trainingsload bereiken. Verder worden ook de speeltijd van alle spelers bewaakt. Wedstrijden zijn nodig om stappen te kunnen zetten richting competitiestart, maar de load van een wedstrijd wordt nog te dikwijls onderschat en is voor sommige spelers niet altijd welgekomen.

Digital Scouting: Hoe zien de fysieke testen er uit in de praktijk?

Jeroen Winderickx: Traditioneel starten we ons seizoen met een test 5x1000m. Hierbij lopen we 5 x 1000m op een geijkt parcours. Elke 1000m gaat 20 seconden sneller. De laatste 1000m loop je uiteindelijk op 4 minuten. Tussen elke 1000m zit 90 seconden rust. Na elke 1000m registreren we de pols , na 30 seconden nog eens, na 60 seconden nogmaals, en op 90 seconden vertrekken we voor de volgende 1000m. Belangrijk om weten is dat je verplicht bent om een tempo te lopen. Je moet dus binnen zijn op tijd, niet vroeger of later. Deze test geeft per hartslagzone een goed beeld van de herstelcapaciteit en het herstelvermogen van de spelers. De spelers die absoluut niet klaar zijn voor het intensievere werk, halen we er zo uit. Deze test herhalen we om de 2 weken. De evolutie die je registreert tijdens een voorbereiding is ongelofelijk. Je ziet na 2 weken intervaltraining de herstelvermogens zo naar boven schieten. Als de capaciteit voldoende was tenminste. Anders heb je meestal overbelasting na die periode. De test geeft een heel goed beeld over hoe ver een speler staat in zijn conditionele ontwikkeling. Als je over de jaren heen gaat vergelijken wordt het soms nog interessanter. Zo zie ik dat sommige spelers bijvoorbeeld even goed scoren dan vorig jaar na 4 weken voorbereiding…

Wanneer we constateren dat spelers echt niet klaar zijn voor vermogenstraining, dan gaan we ze niet volledig apart zetten, maar zorgen we dat ze wel geen overload krijgen in deze weken. In de plaats trainen zij apart om hun capaciteit eerst in orde te krijgen.

Alle hartslagregistraties worden  bijgehouden in een polar applicatie. Ze kunnen ook vlot gedeeld worden en verwerkt in andere sheets. De spelers die niet intensief genoeg trainen kunnen snel worden aangesproken, maar ook de spelers die een te hoge load opstapelen, kunnen apart worden genomen. Onze kinesist die steeds aanwezig is, gaat dan individueel of in kleine groepjes aan de slag met deze spelers.


Digital Scouting: Hoe speel je met EDT, IDT en Intervalvormen binnen de opbouw van uw training of weken van voorbereiding?

Jeroen Winderickx: Het accent op duur- of capaciteitstraining (EDT/IDT) ligt voornamelijk in de eerste 3 à 4 weken. In balbezit passen de opbouw op eigen helft het best bij deze vormen van conditietraining. In balbezit tegenstander zullen een lage en medium blokvorming in deze weken het meest aan bod komen. Naarmate we 4 à 5 overloads in extensieve duur verteerd hebben, kunnen we over gaan naar iets intensievere duurtraining. In deze weken kan je al wat infiltratiewerk gaan doen in balbezit, en in balbezit tegenstander kan een medium blok getraind worden. Na 4 à 5 overloads in intensieve duur gaan we dan over naar de vermogensweken. De omschakelvormen of de echt explosieve infiltratiepatronen teren op herstelvermogen en explosief vermogen. Met 4 à 5 overloads in intervaltraining boek je meestal al een goeie progressie qua herstelvermogen. Een tactische planning wil niet zeggen dat er geen zaken aan bod komen die voetbalconditioneel niet passen in de planning. Alleen gaan we hier geen accenten leggen, en al zeker geen overload leggen op deze tactische thema´s. Zoals je ziet tel ik niet in weken, zoals dikwijls gebeurd, maar tel ik het aantal overloads binnen een bepaald conditioneel thema. Een week ziet er immers nooit identiek uit in de voorbereiding en soms moet je je planning aanpassen in functie van weersomstandigheden, belasting, blessures,…

Digital Scouting: Kan je een voorbeeld geven van EDT en/of IDT oefening, waarom je deze vormen graag toepast en op welk moment in de voorbereiding?

Jeroen Winderickx: De oefeningen hieronder doe ik graag als capaciteitstraining (IDT) bij het begin van een training. In het begin van de voorbereiding geef ik ze zonder richtlijnen of extra regels. Gewoon 6 tegen 6 met 6 buitenspelers (2 tijden). Ideaal voor de spelers om hun balgevoel terug te vinden. Mooie aan deze oefening is dat je tal van tactische thema´s kan integreren, zoals overlap, underlap, maar ook inspelen van de flankspelers in de halfspace, enz… Je kan ook wat meer orde aanbrengen, door het middenvak op te delen in zones. Zo kan je de 3 spelers beschouwen als de 3 middenvelders in bijvoorbeeld een K-4-3-3. Zo kan je ook in hun looplijnen en aanspeelbaarheid je eigen principes qua opbouw coachen. Je kan ook andere doelzones aanduiden om te scoren.
Digital Scouting: Jeroen, hoe kunnen we u eigenlijk bedanken voor deze uiteenzetting? 


Open vragen, duidelijke antwoorden! Jeroen Winderickx (T1 - VK Liedekerke - P1)

EK 2020 / De 11 doelpunten van Italië onder de loep

Straks staat de halve finale tussen Italië en Spanje op de planning. Reden genoeg voor en Digital Scouting analyse van de tot nu toe 11 gescoorde doelpunten van de Squadra Azzura!

6 juli 2021

Lees meer

EK 2020: Denemarken - België: Hoe de Denen Maehle en Wass België hebben pijn gedaan

België is goed weggekomen en heeft zelfs afgezien tegen Denemarken... hoe dat komt kom je in dit artikel te weten.

18 juni 2021

Lees meer

EK 2020 / Turkije - Italië: Het spel van de Italianen in balbezit

Turkije - dat bekend staat als een sterke machine - en Italië - dat op revanche aast na hun afwezigheid op het WK 2018 -stonden in de belangstelling voor deze openingswedstrijd van het EK 2020. Na de overwinning van de Italianen gingen we hun spel in balbezit analyseren.

12 juni 2021

Lees meer

EK 2020 / Wie wordt deze zomer dé Digital Scouting voetbalkenner van het EK?

Nog exact één maand nagelbijten en het EK voetbal mag eindelijk van start gaan! In samenwerking met onze partners starten we vanaf vandaag met onze eigen EK-Digital Scouting competitie en is het tijd om jouw pronostiek in te vullen en kans te maken op leuke prijzen. C'est parti!

11 mei 2021

Lees meer

P1 / CONTAINER CUP - OHR Huldenberg

OHR T1 - Steven Peeters - aan het woord omtrent het aanbieden van alternatieven aan zijn spelers in tijden van Corona.

12 februari 2021

Lees meer

Digital Scouting Magazine - Limited Edition

We droomden er al lang van, maar dromen is niet genoeg. Deze keer hebben we het gewoon gedaan, we zijn gesprongen, uit onze comfortzone gekomen en het magazine dat u op het punt staat te lezen is er het resultaat van.

27 november 2020

Lees meer

P1 / Zeno Vanhoyland (KHO Bierbeek): Doelman van de maand september

25 oktober 2020

Lees meer

P1 / Nico Van Roost nieuwe T1 SC Aarschot

Na enkele gesprekken tussen SC Aarschot en Nico Van Roost werd beslist om terug samen in zee te gaan!

25 oktober 2020

Lees meer

P1 / Steve Desaegher (VK Liedekerke): Topschutter van de maand september

Met elk 3 doelpunten tussen speeldag 2 en 4 waren ze nog met 4 in de running om tot Topschutter van de maand verkozen te worden via onze Facebook pagina. Uiteindelijk was het Steve Desaegher (VK Liedekerke) die met de prijzen ging lopen!

25 oktober 2020

Lees meer

P2A / Peter Heremans (KFC Baal): Topschutter van de maand september

In P2A staat ervaren rots Peter Heremans (KFC Baal) autoritair aan de kop van het klassement der doelschutters en dat levert hem de titel van Topschutter van de maand september in P2A!

24 oktober 2020

Lees meer

BOKA United: Open brief na Corona besmetting VK Linden

Als vervolg op de vermeende Corona besmettingen van spelers van VK Linden op BOKA United (P1) kregen we deze open brief van het bestuur van BOKA als reactie op de heisa van de afgelopen dagen.

21 oktober 2020

Lees meer

P2A / Bjarne Vandervoort (ERC Hoeilaart): Doelman de van de maand september

Met wat vertraging werden de 3 eerste speeldagen afgewerkt in 2de Provinciale A en weten we nu dus wie de titel van doelman van de maand achter zijn naam mag schrijven.

13 oktober 2020

Lees meer

Jorne Vanderstappen (VC Bertem-Leefdaal): 6 invalbeurten, 5 doelpunten

Bekijk hier de 5 doelpunten van 'supersub' Jorne Vanderstappen uit zijn laatste 6 invalbeurten (sinds 05/09/20)

5 oktober 2020

Lees meer

P2B / Romain Gabrielli (Euro.90 Kraainem): Topschutter van de maand september

Met 4 doelpunten kroont Romain Gabrielli zich tot topschutter van de maand september in P2B

1 oktober 2020

Lees meer

Open vragen, duidelijke antwoorden! Viki De Cremer (Scheidsrechter)

Mea culpa! Dat we te weinig aandacht schenken aan onze scheidsrechters staat als een paal boven water en het is dus hoog tijd om hier verandering in te brengen. Onder het motto ‘Ladies first!’ gingen we voor onze rubriek ‘Open vragen, duidelijke antwoorden!’ op zoek naar Viki De Cremer. Here we go!

30 september 2020

Lees meer

P2B / Ken Matton (KHO Huizingen): Doelman van de maand september!

Na 3 speeldagen kennen we de doelman van de maand in P2B!

29 september 2020

Lees meer

Steven Verleysen (VK Liedekerke) : Meest opvallende acties

Bekijk hier de meest opvallende acties van VK Liedekerke speler, Steven Verleysen, in de wedstrijd tegen KFC Borght-Humbeek.

28 september 2020

Lees meer

VC Bertem-Leefdaal: Doelkans uit ondertalsituatie 2 v 5(+K)

Een beeldanalyse dat aantoont hoe VC Bertem-Leefdaal uit een 2 v 5 ondertalsituatie dankzij een slimme loopactie van aanvaller Piret vanuit de omschakeling alsnog tot een doelkans komt.

24 september 2020

Lees meer

Gunter Magits: "Niet mijn karakter om excuses in te roepen!"

Gunter Magits, T1 - VC Bertem-Leefdaal, blikt terug op de nederlaag van vorige zondag maar kijkt vooral strijdvaardig vooruit op wat nog moet komen!

22 september 2020

Lees meer

Yves Desard (T1 - VC Houtem-Oplinter) over het behaalde punt tegen OHR Huldenberg

Lees hier de terugblik van coach Yves Desard op de wedstrijd tussen VC Houtem-Oplinter en OHR Huldenberg

20 september 2020

Lees meer

KHO Bierbeek vs Boka United: De kijk van Boka coach Chris De Backer

Lees hier de analyse van de wedstrijd van T1 Chris De Backer, coach van Boka United.

20 september 2020

Lees meer

Engelen (OHR) vs Likau (KSC Grimbergen)

Bekijk hier de meest opvallende ontmoetingen van beide heren uit de eerste helft van de wedstrijd tussen OHR Huldenberg en KSC Grimbergen.

17 september 2020

Lees meer

Open vragen, duidelijke antwoorden! Thomas Rypens (Aanvoerder KCVV Elewijt - P2)

Aan de vooravond van de start van de competitie gingen we in gesprek met de centrale verdediger en aanvoerder van 'de plezantste compagnie', voor onze rubriek 'Open vragen, duidelijke antwoorden!'.

10 september 2020

Lees meer

Beloften OHL: Opbouw met 'New Back'

Bekijk hier de tactische analyse van de opbouw van de beloften van OHL door middel van het 'New Back' principe.

4 september 2020

Lees meer

"Goed starten belangrijker dan ooit!"

In de aanloop naar de start van de heenronde vinden we het opportuun om even terug in de tijd te komen, namelijk 24 juni, toen de basisregels voor komend(e) seizoen(en?) bepaald werden voor het amateurvoetbal.

14 augustus 2020

Lees meer

"Het is wachten op witte rook vanuit Voetbal Vlaanderen"

Nadat er beslist werd alle wedstrijden tot en met 25 augustus te annuleren is het nu wachten op de volgende zet van Voetbal Vlaanderen. Wij geven alvast een voorzet.

7 augustus 2020

Lees meer

Dieter Van Dionant: "Bewust voor gekozen het taboe te doorprikken"

Nadat Rhodienne-De Hoek bekend maakte te maken te hebben met een Corona geval, worden morgen alle activiteiten op de club hervat. We belden met T1 Dieter Van Dionant om hier meer over te weten.

2 augustus 2020

Lees meer

MyPitch interviewt Digital Scouting: Vooruitblik op Brabantse P1

Aan de hand van een door My Pitch genomen interview waarin ons werd gevraagd de hoogste Brabantse provinciale reeks door te lichten, blikken we vooruit naar een periode waarin voetbal terug een feest zal zijn.

1 augustus 2020

Lees meer

Mini-reportage: OHR Huldenberg op stage in Brugge

OHR Huldenberg was dit weekend op stage in Brugge. Wij volgden het team en maakten er deze mini-reportage van.

26 juli 2020

Lees meer

Interview: Mario Cassimon (T1 - KHO Bierbeek)

Een interview met Mario Cassimon (T1 - KHO Bierbeek) over o.a. de ambitie van de club, de stilstaande fases in B- en hoe het gesteld is met een aantal jongens die vorig seizoen zware blessures opliepen

21 juli 2020

Lees meer

Interview: Gunter Magits (T1 - VC Bertem-Leefdaal)

Een interview met Gunter Magits (T1 - VC Bertem-Leefdaal) over de o.a. de eerste training van het nieuwe seizoen en de ambities van club.

16 juli 2020

Lees meer

Seizoen 2020-2021 - Kalender Voorbereiding - P1 Vlaams-Brabant

De voorbereiding van de P1 clubs uit Vlaams-Brabant in een notendop!

10 juli 2020

Lees meer

Interview: Steven Peeters (T1 - OHR Huldenberg)

Een interview met Steven Peeters (T1 - OHR Huldenberg) over de fysieke testen en de transfer van Vincent Vergauwen van KFC Diest naar OHR Huldenberg.

26 juni 2020

Lees meer

Open vragen, duidelijke antwoorden! Gunter Magits (Coach van het jaar - VC Bertem-Leefdaal / P1)

Open vragen, duidelijke antwoorden! Digital Scouting sprak met de coach van het jaar, Gunter Magits.

8 april 2020

Lees meer

D.S. Tactics: Ingestudeerde vrije trap

Een 'onderonsje' tussen Assalhi en Van Belle waarbij Sporting Kampenhout een ingestudeerde vrije trap bijna perfect uitspeelt door de individuele mandekking van KFC Meise om te zeilen.

19 maart 2020

Lees meer

Open vragen, duidelijke antwoorden! Digital Scouting sprak met Andries Vanhoof (Voorzitter Sporting Kampenhout - P1)

Aan de vooravond van de topper tegen Rhodienne-De Hoek vonden we het gepast om met voorzitter Andries Vanhoof aan tafel te zitten en wat dieper te graven in het succesverhaal van Sporting Kampenhout.

20 februari 2020

Lees meer

P1 / Speeldag 21: Voorbeschouwing KFC RHODIENNE-DE HOEK vs SPORTING KAMPENHOUT

Lees hier onze voorbeschouwing van de wedstrijd tussen KFC Rhodienne-De Hoek en Sporting Kampenhout

18 februari 2020

Lees meer

P1 / KV WOLUWE-ZAVENTEM maakt nieuwe T1 bekend

Lees hier het interview van de kersverse nieuwe T1 van KV Woluwe-Zaventem: Hayk Milkon

3 januari 2020

Lees meer

P1 / Speeldag 15: Voorbeschouwing KFC DIEST - SPORTING KAMPENHOUT

Lees hier onze voorbeschouwing van de wedstrijd tussen KFC Diest en Sporting Kampenhout

10 december 2019

Lees meer

Open vragen, duidelijke antwoorden! Ives Cordier (Nieuwe T1 - VK Liedekerke)

Digital Scouting sprak met de kersverse T1 van VK Liedekerke, Ives Cordier.

3 november 2019

Lees meer

P1 / Speeldag 9: Voorbeschouwing OHR HULDENBERG vs KFC RHODIENNE-DE HOEK

Lees hier onze voorbeschouwing van de wedstrijd

25 oktober 2019

Lees meer

P1 / Speeldag 5: Voorbeschouwing SC Aarschot vs VK Liedekerke

Lees hier onze voorbeschouwing van de wedstrijd

27 september 2019

Lees meer

P1 / Speeldag 4: Voorbeschouwing HO Bierbeek vs Sporting Kampenhout

Lees hier onze voorbeschouwing van de wedstrijd

21 september 2019

Lees meer

P1 / Speeldag 3: Voorbeschouwing OHR Huldenberg vs KFC Diest

Lees hier onze voorbeschouwing van de wedstrijd

14 september 2019

Lees meer

Interview Steven Peeters (T1 - OHR Huldenberg - P1) - Stage Maastricht

T1 Steven Peeters aan het woord tijdens de stage van OHR Huldenberg (P1) in Maastricht.

27 juli 2019

Lees meer

Open vragen, duidelijke antwoorden! Stef Feyaerts (T1 - Stormvogels Haasrode - P2)

Digital Scouting sprak met Stef Feyaerts (T1 - Stormvogels Haasrode)

23 juli 2019

Lees meer

Open vragen, duidelijke antwoorden! Siegi Hendrickx (Sportief Verantwoordelijk - SCOH - P1)

Digital Scouting sprak met Siegi Hendrickx (Sportief Verantwoordelijke - SC Out-Hoegaarden)

13 juli 2019

Lees meer

Het project van Nico Van Roost & Kurt Nys bij KOSC Wijgmaal (T1 - KOSC Wijgmaal - U23)

Naar aanleiding van het nieuwe seizoen komt u met dit artikel meer te weten over de samenwerking en nieuwe uitdaging van beide heren.

12 juli 2019

Lees meer

Open vragen, duidelijke antwoorden! Wilfried Vander Haegen (Videoanalist - OHR Huldenberg - P1)

Digital Scouting sprak met Wilfried Vander Haegen (Videoanalist - OHR Huldenberg - P1)

3 juli 2019

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x