Over Digital Scouting

Een warm hart voor de provinciale ploegen en een enorme passie voor de sport: maak kennis met Patrice Pfeiffer, de aanvoerder van Digital Scouting. Met meer dan dertien jaar trainerservaring en een oog voor voetbaldetail creëert hij met Digital Scouting een allround voetbalplatform voor elke voetballiefhebber.

Zijn goal? Het amateurvoetbal van Vlaams-Brabant sterk in de kijker zetten. Voetbalstatistieken, videoanalyses, voor- en nabeschouwingen, interviews van coaches en spelers, wedstrijdverslagen, … Met Digital Scouting bundelt Patrice zijn passie en kennis en geeft hij het provinciaal voetbal alle aandacht die het verdient.

“Haarscherpe matchbeelden, artikels met open vragen en duidelijke antwoorden, correcte voetbalstatistieken, … Digital Scouting bouwt de brug tussen clubs, trainers en spelers.”

Voetbalstatistieken van amateurvoetbal in Vlaams-Brabant?

Over Digital Scouting