OVER ONS

Visie

Gedreven door een passie voor voetbal, technologie en UX (user experience) gelooft Digital Scouting onvoorwaardelijk in het slim inzetten van internet en technologie als hulpmiddel voor het efficiënter ontwikkelen van het spelniveau van individuele (jeugd)spelers en (jeugd)teams.

Werkwijze

We zijn steeds bezig met bedenken en ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en innovatieve oplossingen voor het voetbal. Met meer dan 15 jaar ervaring, focussen we hierbij op het combineren van de beste inzichten uit verschillende vakgebieden: coaching, scouting, videoanalyse, spelontwikkeling-kennis en technologie. Doordat we intensief betrokken zijn bij voetbalclubs en steeds in contact zijn met spelers en trainers zijn we in staat nieuwe ideeën en ontwikkelingen snel toe te passen.

Diensten en Producten

We ondersteunen de clubs in alles wat te maken heeft met scouting en videoanalyse. Want analyseren is anticiperen ... tactisch, technisch én strategisch. Van wedstrijd opnames en montage, individuele en collectieve scouting tot videoanalyse en statistieken, Digital Scouting doet en heeft het allemaal!

In samenwerking met onze Nederlandse partner 'TeamTV' leveren we een online analyse platform voor spelers, trainers, clubs en bonden. TeamTV Analyse is onze hoogwaardige video-analyse oplossing. De trainer upload er eenvoudig video’s en deelt deze online met spelers, ten behoeve van wedstrijdvoorbereiding, wedstrijdevaluatie en/of het monitoren van de ontwikkeling van spelers.

OVER ONS