4 mei 2020

Alle hens aan dek bij FC COVID-19

Meteen na het eerste doelpunt van onze P1UNITED zagen we een tactische aanpassing aan de kant van FC Covid-19. Ze schakelden van een K-4-3-3 naar een K-4-4-1-1 opstelling en met een lage blok lieten ze ons toe op eigen helft te kunnen opbouwen. Ons team rook bloed en ging verder op haar elan!

Het gevaar kwam van onze rechter flank en na 12 minuten zagen we een doelpunt uit het boekje vallen! Doelman Glenn Vranckx (SC Aarschot) koos voor de voetbal oplossing via Tom Christiaens (KHO Bierbeek) die zich vrij maakte en meteen besliste verticaal te spelen op onze afhakende spits Michiel Goen (SC Out-Hoegaarden) nadat Thibaut Delire (KVW Zaventem) centraal de ruimte vrij maakte. Goen toonde zijn grote klasse met een deviatie in één tijd richting Lars Bronselaer (VK Liedekerke) die net niet offside stond. Deze zette meteen voor en het is de onvermijdelijke Nicolas Verhas (FC Melsbroek) die de score verdubbelde. De Covidse doelman stond er bij en keek er naar!. 2-5 op het scorebord!

Onze supporters zijn door het dolle heen en alles wijst er op dat ze ons richting de overwinning gaan stuwen! Per 250 verkochte tickets maakt ons team een doelpunt. Er zijn nog 4 doelpunten te scoren willen we onze tegenstander monddood maken! We zullen ons publiek nog hard nodig hebben. Allemaal samen tegen FC COVID-19!

(Beleef hieronder onze 2de doelpunt en lees verder onder de video)


Onze wedstrijd wordt opgemerkt en hier wordt ondertussen ook verslag van gemaakt in de pers:


Alle hens aan dek bij FC COVID-19

De Apotheose!

Niets is mooier aan voetbal dan in de laatste minuut de winning goal te scoren en tot in de vroege uurtjes samen te vieren en het glas te heffen op een machtige apotheose?

Lees meer

Dankwoord van S-Sport Recreas

Sinds de start van onze campagne op 1 mei, ten voordele van de G-Sporters, hebben we al een ongelooflijk bedrag van 6660 euro (!) verzameld.

26 mei 2020

Lees meer

SENSATIONEEL: G-Voetbalster Daniela scoort gelijkmaker!

Met nog 14 minuten op de klok hebben we alle troeven in handen om deze tegenstander met de grond gelijk te maken! Erop en erover nu?

25 mei 2020

Lees meer

P1UNITED laadt de batterijen op tijdens de rust!

Na een teleurstellende heenwedstrijd waarin met 0-5 verloren werd was een nieuwe pandoering een absolute ’No Go’ voor P1UNITED. Makkelijker gezegd dan gedaan tegen een team dat zich net als een virus perfect kan aanpassen aan de omstandigheden…

14 mei 2020

Lees meer

De 5 eerste 'P1 All-Ground abonnement' winnaars zijn gekend!

Bekijk hier de eerste trekking en kom te weten wie de winnaars zijn.

10 mei 2020

Lees meer

'Als wij de bal hebben kunnen hun niet scoren'

FC COVID-19 bepaalt de wet en we moeten achteruit kruipen.

7 mei 2020

Lees meer

P1UNITED start furieus aan de wedstrijd!

Beleef hieronder onze eerste doelpunt van de terugwedstrijd tegen FC COVID-19

2 mei 2020

Lees meer

1 mei: Het startsignaal van een unieke actie!

Het was Sporting Kampenhout die een tweetal weken geleden het voorzet gaf en daarom geven we graag het woord aan initiatiefnemer en Algemeen Manager van de club, David Pannis.

1 mei 2020

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x