De Apotheose!

Niets is mooier aan voetbal dan in de laatste minuut de winning goal te scoren en tot in de vroege uurtjes samen te vieren en het glas te heffen op een machtige apotheose?

Of toch? Nog mooier is misschien wel de uitzonderlijke actie die in deze bijzondere Corona-tijden ontstaan is tussen 17 voetbalclubs uit eerste provinciale Vlaams-Brabant en Digital Scouting. Alles begon met een telefoontje van Sporting Kampenhout en toen werd het graantje geplant voor een boeiend avontuur en de start van een unieke samenwerking tussen de clubs welke ons in staat heeft gebracht om maar liefst 8.104 euro bij elkaar te verzamelen voor de G-Sporters in Vlaanderen.

Uiteraard was dit zonder jullie onvoorwaardelijke steun nooit gebeurd en wij willen hier gebruik maken om iedereen uitdrukkelijk te bedanken voor de steun in de afgelopen maand! Dat we dit samen hebben gerealiseerd gaat ver boven onze verwachtingen en zoals onze voetbalcommentator uit Vlaams-Brabant in de video van ons 6de en winnende doelpunt hieronder zegt: "Dit vergeten we nooit! Dit blijft voor eeuwig bij ons!"

8104 euro... 8104 keer bedankt!!!

(Lees verder onder de video)


Vandaag, zondag 31 mei, met dank aan de huidige versoepeling van de maatregelen, kwamen alle deelnemende clubs samen op het veld van Sporting Kampenhout om als hoogtepunt de cheque van 8104 euro te overhandigen aan Tessa van S-Sport Recreas. We maakten er ook gebruik van om de 4de trekking ter plaatse te laten plaatsvinden waarmee we de laatste 5 winnaars bekend maken die volgend seizoen met een 'P1 All-Ground Abonnement' gratis alle wedstrijden van de deelnemende clubs zullen kunnen volgen. Zowel de trekking als het overhandigen van de cheque kan u hieronder bekijken.

(Lees verder onder de video)


Maar hier stopt het niet!

Inderdaad, het einde van onze actie betekent niet dat we het hierbij laten. Integendeel! Om extra kracht te geven aan waar we mee begonnen zijn, hebben alle clubs en Digital Scouting een samenwerkingscharter ondertekend. Dat charter betekent dat we ons engageren om in de toekomst verder overleg te plegen en nieuwe gezamenlijke acties te ondernemen.

Digital Scouting heeft zich van meet af aan ingezet om het provinciaal voetbal en het nog authentiek karakter ervan in de kijker te zetten en zo de clubs lokaal te steunen. Digital Scouting is dan ook bijzonder trots dat ze samen met deze clubs zich hier volledig “gesmeten” heeft om  iets terug te doen voor een kwetsbare groep van onze bevolking. Allemaal samen, hand in hand, eendracht maakt macht, geen woorden maar daden om één grote zege te behalen. Alleen ga je ver maar samen gaan we verder!

Bedankt clubs en supporters, bedankt sympathisanten van deze actie.

Patrice Pfeiffer - Digital Scouting

De Apotheose!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x