2 mei 2020

P1UNITED start furieus aan de wedstrijd!

Bij aanvang van de wedstrijd is het P1UNITED die de bal opeist en zo het heft in eigen handen neemt. Met verzorgd voetbal en druk vooruit grijpt het FC COVID-19 meteen naar de keel. Op aangeven van Mattias Devijver (OHR Huldenberg) ziet Fariat (SC Aarschot) zijn schot, waar een mooie individuele actie aan vooraf ging, in hoekschop geduwd worden.

Na 4 minuten is het dan meteen raak! Uitgerekend Arne Vanguchte (KV Kester-Gooik) trapt het leer snoeihard binnen op een door Dimitry Delmotte (KV Tervuren-Duisburg) gegeven en ingestudeerde corner, waar hij aan de 2de zone volledig vrij gelaten werd door Covidse verdediging.

Een ideale start na de 0-5 pandoering van de heenwedstrijd. Het is belangrijk dat het thuispubliek haar rol van 12de man blijft spelen en zo mee helpt het gat verder te dichten! Nog 5 doelpunten te gaan!

(Zie onze eerste doelpunt hieronder en lees verder na de video)


Leuke anekdote:

Arne Vanguchte, kapitein van KV Kester-Gooik, nam vorig jaar deel aan de Special Olympics Summer Games van Abu Dhabi met onze nationale G-voetbalteam! Een onvergetelijke 'Unified Football' ervaring waar er 7 tegen 7 gespeeld wordt met teams van mensen met en zonder beperking bij elkaar. Landen als Japan, Tsjechië, Burkina Fassau en Griekenland moesten het onderspit delven en in de finale werd van Haïti verloren.

"Winnen of verliezen is van geen belang voor mensen met een beperking" zegt Vanguchte. "Wat het resultaat ook is, ze blijven positief en spelen echt voor hun plezier! We zijn alleszins toch mooi met een zilveren medaille naar huis teruggekomen ;)"

P1UNITED start furieus aan de wedstrijd!

De Apotheose!

Niets is mooier aan voetbal dan in de laatste minuut de winning goal te scoren en tot in de vroege uurtjes samen te vieren en het glas te heffen op een machtige apotheose?

Lees meer

Dankwoord van S-Sport Recreas

Sinds de start van onze campagne op 1 mei, ten voordele van de G-Sporters, hebben we al een ongelooflijk bedrag van 6660 euro (!) verzameld.

26 mei 2020

Lees meer

SENSATIONEEL: G-Voetbalster Daniela scoort gelijkmaker!

Met nog 14 minuten op de klok hebben we alle troeven in handen om deze tegenstander met de grond gelijk te maken! Erop en erover nu?

25 mei 2020

Lees meer

P1UNITED laadt de batterijen op tijdens de rust!

Na een teleurstellende heenwedstrijd waarin met 0-5 verloren werd was een nieuwe pandoering een absolute ’No Go’ voor P1UNITED. Makkelijker gezegd dan gedaan tegen een team dat zich net als een virus perfect kan aanpassen aan de omstandigheden…

14 mei 2020

Lees meer

De 5 eerste 'P1 All-Ground abonnement' winnaars zijn gekend!

Bekijk hier de eerste trekking en kom te weten wie de winnaars zijn.

10 mei 2020

Lees meer

'Als wij de bal hebben kunnen hun niet scoren'

FC COVID-19 bepaalt de wet en we moeten achteruit kruipen.

7 mei 2020

Lees meer

Alle hens aan dek bij FC COVID-19

P1UNITED riekt bloed en gaat verder op haar elan!

4 mei 2020

Lees meer

1 mei: Het startsignaal van een unieke actie!

Het was Sporting Kampenhout die een tweetal weken geleden het voorzet gaf en daarom geven we graag het woord aan initiatiefnemer en Algemeen Manager van de club, David Pannis.

1 mei 2020

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x