25 mei 2020

SENSATIONEEL: G-Voetbalster Daniela scoort gelijkmaker!

SENSATIONEEL: G-Voetbalster Daniela scoort gelijkmaker voor P1UNITED! Erop en erover nu?

FC COVID-19 werd net na de koffiepauze zwaar onder druk gezet dankzij ‘het doelpunt van de hoop’ – gescoord door Robbe Olbrechts (KFC Borght-Humbeek) – waardoor de ‘virus-ploeg’ haar eer en dat van haar Wuhanse aanhang verdedigen moest. Het stelde zich terughoudend op, koos voor een soort catenaccio voetbal en gokte dat P1UNITED niet meer krachtdadig genoeg zou zijn om op gelijke hoogte te komen.

P1UNITED speelde weliswaar met een groot hart, bleef op zoek gaan naar dat 5de doelpunt en trachtte met alle middelen de dubbele muur van FC COVID-19 te slopen … het mocht niet baten. 25 minuten lang kregen we een vrij steriel spektakel te zien met middenveld-voetbal waar P1UNITED met 55% balbezit voor een licht overwicht kon zorgen maar grote kansen kwamen er niet. De Covidse aanpak leek een meesterzet te zijn …

Het publiek besefte dat het team nog harder gesteund moest worden! In de tribune ontstond de ‘Mexican Wave’ en één naam weergalmde minutenlang door het stadion “Daniela!, Daniela!” … Coach Pannis had oren naar de vraag van de fans en riep meteen zijn ‘super sub’ bij zich. We zagen hem haar een aantal richtlijnen influisteren en vol enthousiasme nam ze haar favoriete positie in als diepe spits.

In minuut 76 werd een lange bal verkeerd ingeschat door de Covidse doelman en Daniela, die pas op het veld stond, zorgde met een knal ‘los door de netten’ voor de gelijkmaker en een ongezien kippenvelmoment waarvan u hieronder de beelden kan zien!

(Lees verder onder de video)


De 5-5 op het scorebord is een feit!

Rond het stadion zien we nu een massa supporters zich verzamelen die via grote schermen het laatste kwartier komen volgen en ons team tot de apotheose willen stuwen. Vlaggen wapperen in elke straat en aan elke gevel, vuurwerk wordt klaargezet en champagne wordt koud gezet!

Met nog 14 minuten op de klok hebben we nu alle troeven in handen om deze tegenstander met de grond gelijk te maken! Erop en erover nu?

Bedankt voor jullie steun!

SENSATIONEEL: G-Voetbalster Daniela scoort gelijkmaker!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x